Често задавани въпроси

В допълнение на секцията Компютърни мрежи

Table of Contents

Тази страничка има една главна цел, а именно - да направи темите в раздела по-четими, по-пълни, по-верни, по-добри. За тази цел ще се ползва един основен метод - задаване на всякакви въпроси относно материала. Ако нещо в писаните теми не ви харесва, или считате, че не е вярно, или каквото и да било - елате тук, щракнете без никакъв страх върху бутончето Edit най-отдолу и си напишете въпроса. Няма никакво значение, ако въпросът ви се струва не-конкретен, или не знаете точно какво не ви харесва, или не можете да се престрашите да пишете в съответната тема, или пък нещо друго - пишете и нека бъде дискусия. Не му мислете за такива неща като форматиране - просто си нахвърляйте думите така, както ви е удобно, и да се чете, за останалото ще се погрижи някой друг.

Какво да направя?

  1. Щракате на Edit.
  2. Отивате най-отдолу в текстовото поле, което се отваря.
  3. Пишете.
  4. Щракате на Save.

Не е трудно.
Нека задаването на въпроси да започне сега!


Q: Здравейте, откъде мога да си намеря на Акад. Боянов учебника и има ли друга литература която да ми препоръчате?
A: Няма някакви специални места, където да се продава *точно* тази книга. Където има учебници по информатика, би трябвало да има и по КМ. А иначе, то само с четене не става. Най-добре си измисли някакъв домашен проект и се опитай да го направиш. Когато не знаеш как се прави нещо - търси в уикипедия(или в специализирани форуми).

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 License